Puzzle Planet Earth Round Educa 800 darabos és Fix ragasztó 11 évtől

Termék leírása

Puzzle gyermekek vagy felnőttek részére Planet Earth Round motívummal a spanyol Educa vállalat műhelyéből örömet szerez a képkirakók szerelmeseinek 2 kerek ábrával a Föld bolygóról, miközben az ábrák 2x800 darabosak. A puzzle gyermekek vagy felnőttek részére darabjainak megfelelő helyre illesztése egységes képet alkot. A puzzle kiemelt minőségű anyagból készült és megfelel a biztonsági szabványoknak, így nem jelent veszélyt sem gyermekekre, sem felnőttekre. A képkirakó részét képezi a Fix puzzle ragasztó is, melynek köszönhetően az összeillesztett puzzle akár fali képként is jól funkcionálhat. 

A kirakott képek átmérője egyenként 59 cm. Az összerakás után a puzzle újra elemeire bontható és visszahelyezhető a dobozba. A puzzle segítségével ez a játék pozitív hatással van a gyermekek fantáziájára, képzelőerejére, kézügyességére, megfigyelőképességére és koncentrációjára. A puzzle 11 éves kortól ajánlott. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. 

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánycsalád
Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei43*30*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám800
Átmérő59 cm
Note+ Fix Puzzle
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.