Puzzle Élet Educa 24 000 db 15 évtől

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek Life motívumban. Az óriás panorama képkirakó az Élet címet viseli. A képen élet eseményeiből látható kollázs - tengervilágában halacskák és vízinövények láthatóak a korallzátonyon, a víz felett vadállatok futnak. A kép másik részén hajók, vitorlások láthatóak, melyek felett hőlégballonok repülnek. A kép közepét világítótorony díszíti. A kép alsó részében az elsüllyedt város, Atlantisz tűnik fel. A csomag 24000 drb elemet tartalmaz. Puzzle nagyobbaknak összeillesztés után egy képet jelenít meg. A puzzle elemei minőségi alapanyagból készültek. Megfelel a biztonsági szabványoknak - biztonságos gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

Ezek a képkirakók gyerekek és felnőttek számára érdekes ábrákkal vannak kivitelezve, mint például híres szobrok, jelenetek, fotók állatokról és tárgyakról, vagy filmbéli motívumok. Az egyes elemek a könnyebb kezelés érdekében nagyobb méretben lettek kialakítva. Kirakott kép nagyon jó minőségű, szépen mutat a falon gyönyörű autentikus színekben. Összeillesztett kép újra darabjaira bontható és dobozban tárolhatóak. Építése során a gyermek fejleszti a fantáziáját, képzelőerejét és kézügyeszségét, valamint gyakorolja a részletekre való odafigyelést és ӧsszpontosítást. Puzzle 15 éves kortól megfelelő. A kép nagysága összeillesztés után 428*157 cm.

Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz. Ennek a nagy puzzle-nak az előnye, hogy a dobozban lévő elemek külön vannak csomagolva zacskóba a könnyebb összeillesztés érdekében. Ennél a képkirakónál 4 zacskó található 6000 drb elemmel.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek428*157cm
A csomagolás méretei57*34,5*26 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám24000
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.