Puzzle Europe Landmarks Educa 2000 darabos és Fix ragasztó 11 évtől

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek  Europe Landmarks lenyűgöz mindenkit. Csodaszép kép témája az európai emlékművek. A képkirakó 2000 darabból áll. Puzzle részei összeillesztés után egy egész képet adnak ki. A képkirakó minőségi alapanyagból készült. Az elemek megfelelnek a biztonsági szabványoknak - biztonságosak gyerekek és felnőttek részére egyaránt. Ez a puzzle gyerekek és felnőttek részére érdekes ábrákkal van ragasztgatva, mint például híres képek, jelenetek, állatok fotói vagy tárgyak, de akár filmmotívumok is. 

Az egyes puzzle elemek a könnyebb kezelés érdekében nagyobb méretben lettek kialakítva. A csomagba tartozik Fix puzzle ragasztó is, így az összeillesztett kép akár dekorációként is jól szolgálhat a falon. Összeillesztett kép újra darabjaira bontható és dobozban tárolhatóak. Képkirakás nagyon szórakoztató tevékenység az egész család részére. Építése során a gyermek fejleszti a fantáziáját, képzelőerejét és kézügyeszségét, valamint gyakorolja a részletekre való odafigyelést és ӧsszpontosítást. Puzzle megfelelő már 11 éves kortól. A kép nagysága összeillesztés után 96*68 cm. Educa főleg képkirakók és oktató játékok gyártására specializálódott.

Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek96*68 cm
A csomagolás méretei43*30*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám2000
Note+ Fix Puzzle
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.