Fa puzzle 3D Monument Notre Dame Educa 148 db 6 évtől

Termék leírása

Fa 3D puzzle Monument Notre Dam összesen 148 elemből áll, melyek kezelése egyszerű. A puzzle összeillesztésével egyedi makettet kapunk a világszerte ismert történelmi épületről, a Notre Dame-ról. Az összeillesztett 3D puzzle méretei 26*13*21 cm. Fa 3D puzzle történelmi motívummal megfelelő minden képkirakó kedvelő számára kortól és nemtől függetlenül. 3D puzzle főleg a nehezebben kirakható puzzle kedvelőknek szerez örömet. Az összes elem összeillesztése után úgy fogja magát érezni, mintha Párizs utcáin sétálna. Fa puzzle gyerekek számára 6 éves kortól ajánlott.

3D puzzle Educa fából megfelelő ajándék szerettei számára, de akár saját magát is meglepheti ezzel a különleges képkirakóval. Puzzle Notre Dame motívummal megfelelő ajándék akár a történelem vagy a utazás szerelmesei számára is. Képkirakó összeillesztése aktív formája a szabadidő eltöltésének, melyet akár az egész család együtt is abszolválhat. Képkirakó nagyszerű módja a relaxálásnak, hisz a részletek összeillesztése alatt csak a kép részleteire koncentrálunk. Képkirakó fejleszti az emlékezőképességet, serkenti az elképzelőerőt, fantáziát és odafigyelést a részletekre. Puzzle a spanyol Educa vállalat műhelyéből magasan minőségi kivitelezésű, megfelel a legmagasabb elvárásokkal rendelkező képkirakó szerelmesének is. Puzzle a spanyol Educa vállalattól magasan minőségi, a legmagasabb igényekkel rendelkező puzzle kedvelőt is leveszi a lábairól.

A spanyol Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor6 éves kortól
Származási helySpain
Méretek26*13*21 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab148
Színhomokszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek