Puzzle Genuine Lakeside Cottage Educa 6000 db 15 évtől

Termék leírása

Puzzle csomag gyerekeknek és felnőtteknek Lakeside Cottage motívummal 6000 részből áll. Annak ellenére, hogy sok elemből áll a képkirakó, átlátható és könnyen kezelhető. Képkirakón nyári lak látható tónál tarka színekben kivitelezve, minden képkirakó kedvelőt lenyűgöz. A képkirakón nyári táj köszön vissza nyaralóval a tóparton, a kép nagyon idillikus benyomást kelt. A festmény témája a falusi élet - a képen észrevehetőek nyári hajókázást élvező falusiak. Az idillikus képet elősegíti a tavon úszkáló vadkacsák, vagy a színes és szépséges tulipánok, melyek Hollandiát idézik meg.

A nyári táj varázslatos léte a képről felidézi Önben az utolsó legszebb nyári kalandját. Vigyen egy kis nyarat a képkirakón keresztül otthonába az Educa vállalattól, így akár ha csak kis időre is, de a tulipánok és szélmalmok országában fogja magát érezni. Csomag 6000 részből áll, melyek összeillesztése után egy egész képet kapunk. Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek minőségi alapanyagból készült. Az elemekkel való manipuláció egyszerű. A képkirakó gyerekek és felnőttek részére összeillesztés után akár újra darabjaira bontható, vagy akár speciális Fix puzzle ragasztóval egy egész képpé is összeragasztható, bekeretezve minden szoba igazi éke lehet a falra akasztva. 

Puzzle Educa megfelelő ajándék szeretteik részére, de akár saját magukat is meglephetik a szép képkirakóval. Képkirakó aktív formája a szabadidő eltöltésére, melyet akár az egész család együtt is élvezhet. Puzzle nagyszerű formája a relaxációnak, hisz a képkirakó összeillesztése alatt az adott kép elemeire koncentrálunk. Képkirakó serkenti a memóriát, elképzelőerőt, fejleszti a fantáziát és elősegíti a koncentrációt. A spanyol Educa vállalat képkirakói magasan minőségiek, kielégíti minden képkirakó kedvelő magas igényeit. Puzzle 15 éves kortól ajánlott. A kép mérete összeillesztés után 156*107 cm

A spanyol Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfamily
Kor15 éves kortól
Származási helySpain
Méretek156*107 cm
A csomagolás méretei46*32*8,5 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab6000
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek