Puzzle Genuine XXL Naplemente nagypapával Educa 300 db 12 évtől

Termék leírása

Puzzle csomag gyerekeknek és felnőtteknek Sunset with Grandpa motívummal 300 részből áll, melynek elemei nagyobb méretűek a könnyebb kezelés és átláthatóság érdekében. Képkirakón olajfestmény látható tarka színekben, mely minden puzzle kedvelőt levesz a lábáról. A képen nyári táj tünik fel a szemünk előtt tóval és erdei házikóval, mely idillikus benyomást kelt. A festmény témája a gyönyörű naplemente a fák közt, melyet unoka és nagyapa együtt csodálnak a tópart mólóján üldögélve. A gyönyörű táj arra sarkallja, hogy felidézze az elmúlt nyár legszebb élményeit. 

Vigyen egy kis nyári idillikus hangulatot a lakásba az Educa képkirakón keresztül. Csomag 300 XXL részből áll, melyek összeillesztése után egy egész képet kapunk. Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek minőségi alapanyagból készült. Az elemekkel való manipuláció egyszerű. A képkirakó gyerekek és felnőttek részére összeillesztés után akár újra darabjaira bontható, vagy akár speciális Fix puzzle ragasztóval egy egész képpé is összeragasztható, bekeretezve minden szoba igazi éke lehet a falra akasztva. Puzzle Educa megfelelő ajándék szeretteik részére, de akár saját magukat is meglephetik a szép képkirakóval.

Képkirakó aktív formája a szabadidő eltöltésére, melyet akár az egész család együtt is élvezhet. Puzzle nagyszerű formája a relaxációnak, hisz a képkirakó összeillesztése alatt az adott kép elemeire koncentrálunk. Képkirakó serkenti a memóriát, elképzelőerőt, fejleszti a fantáziát és elősegíti a koncentrációt. A spanyol Educa vállalat képkirakói magasan minőségiek, kielégíti minden képkirakó kedvelő magas igényeit. Puzzle 12 éves kortól ajánlott. A kép mérete összeillesztés után 68*48 cm. A spanyol Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik.

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek68*48 cm
A csomagolás méretei37*27*5,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám300
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.