Puzzle közlekedési eszközök Helicopter 3D Studio Educa műanyag csavarokkal 5 évtől

Termék leírása

Puzzle közlekedési eszközök Helicopter 3D Studio egy igazán pompás ajándék minden kreatív kisfiúk és kislányok számára már 5 éves kortól, akik nagy épitőjáték és puzzle rajongók. A csomag 14 minőségi karton elemből, 18 csavarból és 18 anyából áll, melyekből gyerkőce egy menő 3D helikoptert fog tudni megalkotni, amely minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol. Csúcsszuper 3D puzzle összeillesztése közben a kicsik garantáltan nem fognak unatkozni és nagy boldogsággal fogják mutogatni az elkészült propelleres helikoptert szeretteiknek. Méretei az összeillesztett puzzlenak 45*10*20 cm.

Képkirakó összeillesztése aktív formája a szabadidő eltöltésének, melyet akár az egész család együtt is abszolválhat. Képkirakó nagyszerű módja a relaxálásnak, hisz a részletek összeillesztése alatt csak a modell részleteire koncentrálunk. Képkirakó fejleszti az emlékezőképességet, serkenti az elképzelőerőt, fantáziát és odafigyelést a részletekre. Minden egyes sikeres összeillesztett puzzlet követően erősödik a gyerekek egészséges önbizalma. 

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor5 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek45*10*20 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.