Puzzle kifestő Piroska Colouring Activities Educa kofferben 20 darabos-újjal festés

Termék leírása

Gyermek puzzle Piroska és a farkas Colouring Activities motívummal összesen 20 darabos, melyek összeillesztése után a képkirakó tulajdonosa közkedvelt Piroska ábráját kapja meg. A puzzle csomag praktikus kofferben kapható, melyben a gyerkőcök 4 színt találnak és újjaik segítségével az összeillesztett ábra szépen kiszínezhető. Színek gyerekbarátok, nem veszélyesek a kicsik számára. Ez a szupermenő puzzle nem hiányozhat egyetlenegy képkirakó rajongó készletéből sem. Puzzle kifestő megfelelő kicsik számára már 3 éves kortól, a bőröndnek köszönhetően pedig bárhova magukkal is vihetik, hogy elűzzék az unalmat. Az összeillesztett kép méretei 24*34 cm.

Gyermek puzzle minőségi alapanyagból készült. A puzzle elemeinek mérete lehetővé teszi a velük való lehető legegyszerűbb manipulációt. Ez az érdekes puzzle serkentően hat a gyerekekre, megismerkednek a színekkel, formákkal, alakzatokkal, fejlődik kézügyességük. A puzzle kirakás világszerte nagyon kedvelt tevékenység és remek szórakozás egyének és családok részére egyaránt. Építése során a gyermek fejleszti a fantáziáját, képzelőerejét, valamint gyakorolja a részletekre való odafigyelést és ӧsszpontosítást. Képkirakózás nagyszerű relaxációs tevékenység, hisz játék közben a gyerekek csak arra összpontosítanak, hogy az elemeket a megfelelő helyre helyezzék, kizárják a külvilágot. 

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám20
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.