Puzzle kifestők Egyszarvú Educa 150 darabos 6 színesceruzával és Fix ragasztó 7 évtől

Doprava zadarmo Doprava zdarma
Gyártó: Educa Kategória: Gyerek puzzle 100-300 darabos Termék kódja: EDU17828
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron
A kívánságok listájába
Termék leírása

Puzzle csomag kicsiknek és nagyoknak Unikornis kifestő motívummal 150 darabos, melyen összeillesztése után antistressz kifestő motívum jelenik meg bájos egyszarvú képében. Ilyen egyedi puzzle nem hiányozhat egy képkirakó rajongó készletéből sem. A képkirakón festett és festetlen részek váltják fel egymást. A megfestett részek csodálatos színben pompáznak, valósághű színesceruzák benyomását keltik. Az egyszarvú motívuma főleg a kislányoknak szerez örömet már 7 éves kortól.

Az összes elem helyére helyezésével antistressz kifestőt kap a tulajdonosa, mely nagy sikert arat az egész világon. Egy nagyon szép színes unikornisos képről van szó, mely félig festett ábrára emlékeztet. A puzzle összeillesztés után Fix ragasztóval összeragasztható, kereteztethető és falra akasztható, hogy otthonát díszítse. Az egyedi puzzle csomag 150 darabos. Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek minőségi alapanyagból készült. Az egyes puzzle darabokkal való manipuláció egyszerű.

Educa képkirakó nagyszerű lehetőség megajándékozni szeretteit, vagy Önmagát is. Az Unikornis puzzle kifestő kiváló ajándék akár képkirakógyűjtők vagy kifestők szerelmesei számára is. Képkirakózás nagyon szórakoztató időtöltés az egész család vagy baráti társaság számára. Puzzle népszerű játék az egész világon és nagyon jó hatással van az elképzelőerő és koncentráció fejlesztésére. 

Teljes méretei a képnek 48*34 cmEduca spanyol vállalat puzzlek és oktató játékok gyártására specializálódott. Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt minden korosztály számára, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor7 éves kortól
Származási helySpain
Méretek48*34 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab150
Megjegyzés+ Fix Puzzle

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...