Puzzle kifestők Tenger világa Educa 150 darabos 6 színesceruzával és Fix ragasztó 7 évtől

Termék leírása

Puzzle csomag kicsiknek és nagyoknak Tenger világa kifestő motívummal 150 darabos, melyen összeillesztése után antistressz kifestő motívum jelenik meg csodaszép tengeri élővilággal. Ilyen egyedi puzzle nem hiányozhat egy képkirakó rajongó készletéből sem. A képkirakón festett és festetlen részek váltják fel egymást. A megfestett részek csodálatos színben pompáznak, valósághű színesceruzák benyomását keltik. A tenger világa motívuma főleg a kisfiúknak szerez örömet már 7 éves kortól.

Az összes elem helyére helyezésével antistressz kifestőt kap a tulajdonosa, mely nagy sikert arat az egész világon. Egy nagyon szép színes tengeri világról van szó, mely félig festett ábrára emlékeztet. A puzzle összeillesztés után Fix ragasztóval összeragasztható, kereteztethető és falra akasztható, hogy otthonát díszítse. Az egyedi puzzle csomag 150 darabos. Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek minőségi alapanyagból készült. Az egyes puzzle darabokkal való manipuláció egyszerű.

Educa képkirakó nagyszerű lehetőség megajándékozni szeretteit, vagy Önmagát is. A tengeri világ puzzle kifestő kiváló ajándék akár képkirakógyűjtők vagy kifestők szerelmesei számára is. Képkirakózás nagyon szórakoztató időtöltés az egész család vagy baráti társaság számára. Puzzle népszerű játék az egész világon és nagyon jó hatással van az elképzelőerő és koncentráció fejlesztésére. 

Teljes méretei a képnek 48*34 cmEduca spanyol vállalat puzzlek és oktató játékok gyártására specializálódott. Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt minden korosztály számára, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor7 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek48*34 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám150
Note+ Fix Puzzle
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.