Puzzle Disney Hercegnők Educa 100 darabos 6 évtől

Termék leírása

Disney Hercegnők mesemotívummal kivitelezett Educa képkirakó elemei összeillesztése során a Disney mesék legszebb hercegnői kelnek életre a szemünk előtt - Hamupipőke, Hófehérke, Aranyhaj, Bella a Szépség és szörnyetegből, Ariel, Tamia a Békakirályfiból, Csipkerózsika. A képkirakó összesen 100 részből áll. Az elemek összeillesztése után egy egész képet kapunk. A képkirakó részei minőségi kartonpapírból készültek. Megfelelnek a biztonsági előírásoknak - ezért is teljesen biztonságosak a gyerekek számára. A puzzle közkedvelt mesemotívumok ábrájával van ragasztva. Egyes puzzle részek nagyobb méretben lettek kialakítva az egyszerűbb manipuláció érdekében. 

Gyerek puzzle összeillesztés után újra darabjaira szedhető és a szép dobozzában tárolhatóak a részei. Ez a gyerekjáték megfelelő módon serkenti a gyerekek fantáziáját, elképzelőerejét, fejleszti kézügyességüket, illetve nagy mértékben erősíti a részletekre való odafigyelést és összpontosítást is egyaránt. Puzzle 6 éves kortól ajánlott a gyerekek számára. Az összeillesztett kép 40*28 cm. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem.

Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek40*28 cm
A csomagolás méretei32*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám100
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.