Puzzle Baby & Mother - Keressük meg az anyut Educa 6x2 db 6-képpel 24 hó-tól

Termék leírása

Educa gyermek puzzle egy gyönyörű kirakó érdekes oktató motívummal. Gyerekek 12 hónapos kortól már ismerkednek az állatkölykökkel, melyeket párosítanak anyukájukkal. A csomagolásban 6x2 darab puzzle elem található, melyekből 6 állatcsalád kép jelenítődik meg. Gyerkőcök a puzzle kirakása alatt nem csak jól szórakoznak, de sok új dolgot is megtanulnak.

Legkisebbeknek való puzzle összepárosításával 6 képet kapunk. Puzzle elemei minőségi anyagból készültek. Megfelelnek a biztonsági szabványoknak - biztonságosak gyerekek és felnőttek részére egyaránt. A puzzle egyes darabjainak nagyobb mérete a könnyebb összeillesztést segíti. Az összerakás után a puzzle újra elemeire bontható és visszahelyezhető a dobozba.

Gyermekjáték puzzle serkenti a fantáziát, elképzelőerőt és manuális ügyességet. Gyerekek megtanulnak koncentrálni, fejlődik a finom motorikus képességük, logikus gondolkodásmódjuk és részletekre való odafigyelésük. Puzzle megfelelő 12 hónapos kortól. Kép mérete 31,5*21,5*4,5 cm. Az Educa fő profilja a puzzle és a készségfejlesztő játékok gyártása. Választékában megtalálható számos csodás képet ábrázoló puzzle felnőttek és gyermekek számára egyaránt, amelyek nem hiányozhatnak az Önök gyűjteményéből sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helySpanyolország
Méretek32*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám12
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.