Puzzle Genuine La vucciria market, Palermo Educa 3 000 db 15 évtől

Termék leírása

Puzzle csomag gyerekeknek és felnőtteknek Genuine La vucciria market motívummal 3000 részből áll. Annak ellenére, hogy sok elemből áll a képkirakó, átlátható és könnyen kezelhető. Képkirakón városi piac látható az olasz Palermo kisvárosban. La vucciria market egy képkirakó kedvelő készletéből sem hiányozhat. A képen pulzáló városi nyüzség látható az olasz piacon napközben. Puzzle La vucciria market az egyik festett csendélet az Educa képkirakók közül. A kortárs művészetet kedvelők mindenképp értékelik a művész részletekre és fényhatásokra való odafigyelését.

Csomag 3000 részből áll, melyek összeillesztése után egy egész képet kapunk. Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek minőségi alapanyagból készült. Az elemekkel való manipuláció egyszerű. A képkirakó gyerekek és felnőttek részére összeillesztés után akár újra darabjaira bontható, vagy akár speciális Fix puzzle ragasztóval egy egész képpé is összeragasztható, bekeretezve minden szoba igazi éke lehet a falra akasztva. Puzzle Educa megfelelő ajándék szeretteik részére, de akár saját magukat is meglephetik a szép képkirakóval. Puzzle La vucciria market megfelelő ajándék az olasz kultúra és művészet szerelmeseinek.

Képkirakó aktív formája a szabadidő eltöltésére, melyet akár az egész család együtt is élvezhet. Puzzle nagyszerű formája a relaxációnak, hisz a képkirakó összeillesztése alatt az adott kép elemeire koncentrálunk. Képkirakó serkenti a memóriát, elképzelőerőt, fejleszti a fantáziát és elősegíti a koncentrációt. A spanyol Educa vállalat képkirakói magasan minőségiek, kielégíti minden képkirakó kedvelő magas igényeit. Puzzle 15 éves kortól ajánlott. A kép mérete összeillesztés után 120*85 cm. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. 

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek120*85 cm
A csomagolás méretei46*32*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám3000
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.