Puzzle legkisebbeknek Állatkák a vonaton Baby Educa 24 hó-tól

Termék leírása

Gyerek puzzle Baby Educa Állatok vonaton egy szép képkirakó állatkákkal a vonaton. Gyerekek már 24 hónapos kortól megismerkednek az állatokkal, melyek vonaton utaznak és jól szórakoznak. A puzzle 14 részből áll, melyekből 4 állatka rakható ki a vonaton - kettő ábra 3 részből és kettő 4 részből áll. Gyerekek a képkirakóval való játék alatt nem csak jól szórakoznak majd, de sok újat is megtanulnak.

Puzzle legkisebbeknek összeillesztés után 4 színes képet ad ki nem szabályos alakzatban. Puzzle minőségi alapanyagból készült, mely egészségre ártalmatlan. Megfelel a biztonsági szabványoknak és biztonságosak a gyerekek részére. Az egyes elemek nagyobb méretben lettek kialakítva a könnyebb manipuláció érdekében. A puzzle összeillesztés után újra elemeire bontható és dobozzában tárolható. 

Gyerek puzzle fejleszti a gyerkőc fantáziáját, elképzelőerejét és kézügyességét. Gyerekek a játékon keresztül elsajátítják a részletekre való odafigyelést, összpontosítást, finom motorikus képességek és logikus gondolkodásmód fejlesztését. Puzzle megfelelő 24 éves kortól. Spanyol Educa vállalat főleg puzzle és oktató jellegű játékok gyártására specializálódott. Választékában megtalálható számos csodás képet ábrázoló puzzle felnőttek és gyermekek számára egyaránt, amelyek nem hiányozhatnak az önök gyűjteményéből sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei32*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám5+3+4+4+3
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.