Puzzle Marvel Heroes Educa 1000 db 12 évtől

Termék leírása

Puzzle gyermekek és felnőttek részére Marvel Heroes motívummal. A puzzle motívumát a Marvel stúdió képregényhősei ihlették, mint Hulk, Ezüst Utazó, X-men, Pókember és sokan mások. 

A csomagolás 1000 db puzzle elemet tartalmaz. A puzzle gyermekek vagy felnőttek részére darabjainak megfelelő helyre illesztése egységes képet alkot. A puzzle kiemelt minőségű anyagból készült és megfelel a biztonsági szabványoknak, így nem jelent veszélyt sem gyermekekre, sem felnőttekre. A puzzle gyermekek és felnőttek számára lenyűgöző, különféle motívumú ragasztott képekből áll, amelyek állatokról vagy tárgyakról szóló híres képeket, jeleneteket és fényképeket ábrázolnak. A puzzle egyes darabjainak nagyobb mérete a könnyebb összeillesztést segíti.

A csomagolás részét képezi a speciális Fix Puzzle ragasztó, amely segítségével a gyermek és felnőtt puzzle rögzíthető és falra is akasztható. A kitűnő minőségű és gyönyörűen kivitelezett kép világos és autentikus színekben pompázik.

Az összerakás után a puzzle újra elemeire bontható és visszahelyezhető a dobozba. A puzzle segítségével ez a játék pozitív hatással van a gyermekek fantáziájára, képzelőerejére, kézügyességére, megfigyelőképességére és koncentrációjára. A puzzle 12 éves kortól ajánlott. A kirakott kép mérete 68*48 cm.

Az EDUCA fő profilja a puzzle és a készségfejlesztő játékok gyártása. Választékában megtalálható számos csodás képet ábrázoló puzzle minden korosztály számára, amelyek nem hiányozhatnak az önök gyűjteményéből sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek68*48 cm
A csomagolás méretei37*27*5,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám1000
Note+ Fix Puzzle
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.