Puzzle Marvel Mania Educa 2x500 darabos és Fix ragasztó 11 évtől

Termék leírása

Puzzle Marvel Mania egy fantasztikus puzzle gyerekek vagy gyűjtők részére a spanyol Educa vállalat műhekyéből Avengers filmotívummal, mely a Marvel stúdióból származik. A puzzle 2x500 darabos. Puzzle Marvel Mania megfelelő gyerekek és felnőttek részére 11 éves kortól, de az Avengers rajongók is szívesen veszik majd birtokba. A puzzle ábráján a Bosszúállók film hősei jelennek meg, akik a rossz ellen küzdenek és a világ megmentésén szorgoskodnak. A bosszúállókról szóló filmek nagyon közkedveltek világszerte, főleg a fiúk körében, akik kedvelik a sci-fi műfajt.

A puzzle minőségi kartonból készült, mely erős és ellenálló. Összeillesztett kép nagyon szép és részletgazdag. A kép nagysága összeillesztés után 48*34 cm. Az egyes elemek a könnyebb kezelés érdekében úgy lettek megalkotva, hogy a velük való manipuláció egyszerű és szórakoztató legyen. Képkirakó újra elemeire bontható és dobozában tárolható. Az összeillesztett kép Fix ragasztóval fixálható és akár poszter helyett a szoba falát is díszítheti. Képkirakás nagyon közkedvelt tevékenység az egész család részére.

Megfelelő módon fejleszti a logikus gondolkodásmódot, elképzelőerőt és manuális ügyességet. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Marvel Mania puzzle megfelel az EU által megszabott biztonsági szabványoknak, ezért is teljesen biztonságos a gyerekek részére. Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek48*34 cm
A csomagolás méretei37*27*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám2x 500
Note+ Fix Puzzle
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.