Puzzle gyerekeknek Meter Lemon Ribbon Educa 33 darabos és fix ragasztó

Termék leírása

Puzzle Meter Lemon Ribbon minőségi képkirakó a spanyol Educa vállalat műhelyéből és különböző vidám állatkák ábrájával lett kivitelezve. A puzzle 33 darabos, az összeillesztett darabok 96*30 cm ábrát alkotnak meg. Az összeillesztett képkirakó Fix ragasztóval összeragasztható. Az összeillesztett puzzle oldalán méter található, igy a kis lurkók megtudják mérni, hogy milyen magasak. Köszönhetően ennek a nagyszerű lehetőségnek a szülők tudni fogják, hogy csemetéjük mennyit növekedett.

Vidám puzzle méterrel örömet szerez minden gyerkőcnek. Az összeillesztett elemek egy egész képet adnak ki. A puzzle darabok oly módon lettek megalkotva, hogy a velük való manipuláció egyszerűen és könnyen menjen. Az összeillesztett kép újra darabjaira szedhető és a dobozában tárolható. Képkirakózás nagyon érdekes és szórakoztató időtöltés nem csak a gyerkőcök számára, hanem az egész család részére.

Képkirakóval töltött szórakozás nagyon jó hatással van a fantázia, elképzelőerő és manuális készségek fejlődésére. Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt minden korosztály számára, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Származási helySpanyolország
Méretek96*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám33
Note+ Fix Puzzle
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.