Puzzle Mickey Roadster Racers Educa 12-16-20-25 darabos progresszív

Termék leírása

Gyermek puzzle Mickey egér és barátai mesemotívummal minden kisfiú vágya 3 éves kortól. Ez a nem hétköznapi progresszív puzzle nagyon jó hatással van a gyerkőcök képkirakó összeillesztő képességei fejlődésére.  Mickey Roadser Racers puzzle csomag 4 képből áll, melyek darabszáma változó. A legkönnyebben kirakható puzzle 12 darabos, majd a kisfiúk folytathatják a képkirakozást 16-20-25 darabos puzzleval. Csodaszép ábrák Mickey egér és barátai motívummal minden lurkót lenyűgöznek, akik kedvelik a képkirakózást. Ez a gyerekjáték nagyon jó hatással van a fantázia, elképzelőerő és manuális készség fejlődésére, illetve a részletekre való odafigyelésre és koncentrációra egyaránt.

Puzzle megfelelő már 3 éves kortól. Méretei az összeillesztett képnek 16*16 cm. A csomagolásban 4 fajta képet talál csöppsége 12,16, 20 és 25 darabos kivitelezésben. Minél több darabos a puzzle, annál kisebb méretekkel rendelkeznek a képkirakó darabjai. Különböző nagyságú és darabszámú puzzle darabok együtt növekszenek a gyerkőcökkel, hosszú éveken keresztül fogják őket szórakoztatni. Puzzle minőségi kartonpaprírból készült és megfelel a biztonsági előírásoknak - teljesen biztonságos játékot nyújt a kicsiknek. Ezek a puzzlek nagyon szép színekben pompáznak és bájos képekkel lettek megalkotva. Egyes darabjai a puzzlenak nagyobb méretekben lettek kivitelezve az egyszerűbb manipuláció érdekében.

Educa vállalat főleg képkirakók és oktató játékok gyártására specializálódott. Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt minden korosztály részére, melyek nem hiányozhatnak a csöppségek készletéből sem. Válassza ki a legszebb képkirakókat és társasjátékokat Ön és szerettei szórakoztatására. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek16*16 cm
A csomagolás méretei32*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám12-16-20-25
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.