Puzzle Mini Box French Bulldog Educa 100 darabos 6 évtől

Termék leírása

Puzzle Mini Box French Bulldog a spanyol Educa vállalat műhelyéből egy szépséges képkirakó francia bulldog kutyus ábrájával, mely kisfiúk és kislányok szívét egyaránt elrabolja már 6 éves kortól. Az összeillesztett puzzle újra darabjaira bontható és a dobozában tárolható. A képkirakózás nagyon jó hatással van a fantázia, elképzelőerő és manuális készség fejlesztésére, megerősödik a kicsikben a részletekre való odafigyelés és összpontosítás. Az öszeillesztett kép méretei 28*20 cm. 

Az összeillesztett puzzle egy képet jelenít meg. Puzzle minőségi alapanyagból készült, megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek - biztonságos a gyerekek számár is. A gyerek képkirakón cuki kutyus jelenik meg French Bulldog felirattal. Az egyes puzzle elemek nagyobb méretekkel rendelkeznek, hogy a kicsik számára könnyebb legyen kezelésük. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem.

Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek28*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám100
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.