Puzzle Mini Cubes Santoro London Gorjuss Time to Fly Educa 100 darabos 6 évtől

Termék leírása

Gyermek puzzle Santoro London Gorjuss a spanyol Educa vállalat műhelyéből származik. A puzzle ábráján Gorjuss - Time to Fly népszerű divatbaba csodaszép ábrája jelenik meg pillangók társaságában. Puzzle 6 éves kortól ajánlott főleg kislányok részére. A puzzle 100 darabos és doboza kifejezetten elegáns benyomást kelt. Puzzle minőségi alapanyagból készült, összeillesztés után egy képet alkot. Megfelel a biztonsági előírásoknak - biztonságos játékot nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Puzzle összeillesztés után újra darabjaira szedhető és dobozában tárolható. Képkirakózás nagyon szórakoztató időtöltés az egész család vagy baráti társaság számára. Puzzle népszerű játék az egész világon és nagyon jó hatással van az elképzelőerő és koncentráció fejlesztésére. Puzzle 6 éves kortól ajánlott a gyerkőcöknek, de felnőttek számára is. Educa puzzlek és oktató játékok gyártására specializálódott.

Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt minden korosztály számára, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz. 

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor6 éves kortól
Származási helySpain
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab100
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek