Puzzle Miniature series, O Mundo Political Map of the world Educa 1000 db 12 évtől

Termék leírása

Puzzle csomag gyerekeknek és felnőtteknek O Mundo Political Map motívummal 1000 részből áll. Annak ellenére, hogy sok elemből áll a képkirakó, egyszerűen kezelhető és az elemek könnyen összeilleszkednek. A miniatúr puzzle motívuma egy óriási politikai világtérkép, mely nem hiányozhat egyetlen egy képkirakó kedvelő készletéből sem. Képen világtérkép jelenik meg szemünk előtt történelmi köntösben zászlókkal és más érdekességekkel kiegészítve. Képkirakó szerelmesei és világtérkép puzzle gyűjtők biztosan értékelik, ha ilyen politikai kivitelezésű világtérkép történelmi dizájnban lesz a készletük része. A képkirakó szintén megfelelő az iskolaköteles gyerkőcöknek, akik a puzzle összeillesztése közben átismételhetik a földrajzi ismereteiket és különböző országokról és fővárosokról való tudásukat.

A lenyűgöző történelmi hatású puzzlen keresztül igazi utazónak fogja magát érezni. Csomag 1000 részből áll, melyek összeillesztése után egy egész képet kapunk. Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek minőségi alapanyagból készült. Az elemekkel való manipuláció egyszerű. A képkirakó gyerekek és felnőttek részére összeillesztés után akár újra darabjaira bontható. Akár speciális Fix puzzle ragasztóval egy egész képpé is összeragasztható, bekeretezve minden szoba igazi éke lehet a falra akasztva térkép helyett. Az összeillesztett kép igazán nagyszerű segédeszköz is lehet a gyerekek számára, hisz összeillesztés közben átismételhetika földrajzi ismereteket.

Puzzle Educa megfelelő ajándék szeretteik részére, de akár saját magukat is meglephetik a szép képkirakóval. Puzzle O Mundo Political Map of the world megfelelő ajándék világtérkép gyűjtőknek vagy iskolaköteles gyerkőcök számára. Képkirakó aktív formája a szabadidő eltöltésére, melyet akár az egész család együtt is élvezhet. Puzzle nagyszerű formája a relaxációnak, hisz a képkirakó összeillesztése alatt az adott kép elemeire koncentrálunk. Képkirakó serkenti a memóriát, elképzelőerőt, fejleszti a fantáziát és elősegíti a koncentrációt. A spanyol Educa vállalat képkirakói magasan minőségiek, kielégíti minden képkirakó kedvelő magas igényeit. Puzzle 12 éves kortól ajánlott. A kép mérete összeillesztés után 46*30 cm

A spanyol Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek46*30 cm
A csomagolás méretei25,5*16,5*6,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám1000
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.