Puzzle November rain Educa 1000 db

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek főleg a szép színes természet kedvelőinek szerez örömet. Ez a puzzle nem hiányozhat egy képkirakó kedvelő készletéből, vagy olyanoktól, akik kedvelik a novemberi tájat, vízeséseket és tökéletes természetet. A csomag 1000 drb elemet tartalmaz, melyek kezelése egyszerű, összeilleszthetőek és szétszedhetőek kedvtől függően.

Képkirakó nagyszerű formája aktív szabadidő töltésére, melyet akár együtt az egész család is kirakhat. Puzzle szintén nagyszerű módja a relaxációnak, hisz az összeillesztés közben csak a képkirakó részleteire koncentrál. Puzzle megfelelő kislányok és kisfiúk, nők és férfiak számára egyaránt. A kép nagysága összeillesztés után 68*48 cm. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. 

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Származási helySpain
Méretek68 x 48 cm
Puzzle darabszám1000
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek