Oktató puzzle Egyiptom Happy Learning Educa 150 darabos tevékenységekkel spanyol 6 évtől

Termék leírása

Oktató puzzle Egyiptom Happy Learning a spanyol Educa műhelyéből számos új történelmi ismerettel gazdagítja a gyerekeket 6 éves kortól. A fiúkat és lányokat egy színes, 150 darabból álló puzzle várja az ókori Egyiptom témájával. A csomag olyan tevékenységeket is tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a gyermek áttekintést kap erről a nevezetes országról, a tevékenységek spanyol nyelvűek. Az oktatójáték remek ajándék azon gyerekek részére, akik szeretnek rejtvényeket összerakni és új ismeretekkel gazdagodni játékos formában. Emellett játszadozás közben fejlesztik idegennyelv-tudásukat és bővítik szókincsüket spanyol szavakkal.

Az összeillesztett puzzle méretei 48*34 cm. Egyes elemek nagyobb mérettel rendelkeznek, hogy kezelésük egyszerűbb legyen. Puzzle minőségi kartonból készült, megfelelnek a biztonsági feltételeknek -  kicsik és nagyok számára is egyaránt alkalmasak. Az összeillesztés után újra darabjaira szedhető és dobozában tárolhatók az elemek. Képkirakózás nagyon elterjedt az egész világon, serkentően hat a képzelőerőre és koncentrációra. A kirakós doboza QR-kóddal van ellátva, mely átirányít a Happy Learning oktatóvideóihoz.

A spanyol Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott szépséges képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Játékok megfelelnek a biztonsági feltételeknek, ezért is teljesen biztonságos szórakozást nyújtanak. Oktatójátékok és képkirakók többrétűen fejlesztik a gyerekeket, serkentik a képzelőerőt és fantáziát. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek48*34 cm
A csomagolás méretei36*26*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.