Puzzle Oroszlánkirály Disney Progressive Educa 12-16-20-25 darabos

Termék leírása

Gyermek puzzle Disney Oroszlánkirály mesemotívummal örömet szerez minden kisfiúnak és kislánynak 3 éves kortól. Ezek a nem mindennapi progresszív puzzlek fejlesztően hatnak a gyerekek képességeire. Oroszlánkirály puzzle csomagban 4 fajta puzzle található, miközben mindegyikhez más-más mennyiségű puzzle darab tartozik. Képkirakózás a legegyszerűbb, 12 darabos képkirakóval kezdődik, majd ha a kicsik belemerülnek az elemek összeillesztésébe folytathatják a 16 darabossal, majd következhet a 20 és 25 darabos puzzle kirakós is. Képkirakó hősei izgatottan várják, hogy a kicsik összeillesszék az elemeiket. Ez a gyerekjáték megfelelő módon serkenti a gyerekek fantáziáját, elképzelőerejét, fejleszti kézügyességüket, illetve nagy mértékben erősíti a részletekre való odafigyelést és összpontosítást is egyaránt.

Puzzle megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól. Mindegyik összeillesztett kép mérete 16*16 cm. Csomagban 12,16,20 és 25 darabos puzzle található. Minél több elemet kell összeilleszteni, annál kisebbek a puzzle darabjai.  A különböző mennyiségű elemeknek hála a puzzle együtt növekszik a gyerkőccel és hosszú ideig fogja őt szórakoztatni. A puzzle minőségi kartonpapírból készült. Megfelel a biztonsági előírásoknak - tehát biztonságos a gyerekek részére. Egyes puzzle részek nagyobb méretben lettek kialakítva az egyszerűbb manipuláció érdekében. 

Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Kínálatában számtalan gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa vállalat kínálatában nem csupán minőségi puzzlet talál, hanem érdekes társasjátékokra is minden korosztály részére, melyek szintén nem hiányozhat készletéből.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek16*16 cm
A csomagolás méretei32*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám12+16+20+25
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.