Puzzle Paris&London Apanona Children's Villages Educa 2x 48 darabos (jótékonyságra)

Termék leírása

Educa puzzle minden gyerkőc figyelmét leköti már 6 éves kortól csodálatos fővárosok, Párizs és London összeillesztésével. A mesés képkirakó csomagban 2x48 darab puzzle darabot talál csemetéje, melyek összeillesztése mókás időtöltést szerez majd számukra. A puzzle egyes darabjai minőségi kartonból lettek megalkotva, melyek a játék erősségét és tartósságát eredményezik. Az összeillesztett kép nagysága 28*20 cm. Egyes elemei a képkirakónak a gyermek kezecskékhez lettek igazítva, hogy összeillesztésük könnyedén menjen a kicsik számára.

Puzzle összeillesztés után újra darabjaira szedhető és dobozában tárolható. Képkirakózás nagyon szórakoztató időtöltés az egész család vagy baráti társaság számára. Puzzle népszerű játék az egész világon és nagyon jó hatással van az elképzelőerő, fantázia és finom motorika fejlesztésére. Gyermek játék közben szintén fejleszti koncentrációját és részletekre való odafigyelését. Gyerekekkel vagy szülőkkel való közös kirakózás a szociális készséget is serkenti. A spanyol Educa vállalat főleg a puzzle és oktató játékok gyártására specializálódott.  Puzzle Paris & London megfelel az uniós biztonsági előírásoknak, ami a gyerekjáték legjobb minőségét garantálja.

Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható  minden korosztály számára, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek28*20 cm
A csomagolás méretei32*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám96 (48+48)
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.