Puzzle Peppa Pig Educa 12-16-20-25 részes, progresszív

Termék leírása

Gyerek puzzle népszerű Peppa Pig család ábrájával örömet szerez gyerekeknek 3 éves kortól. A képkirakón kedves malac család látható, akik világszerte minden gyerek szívébe belopták magukat. Az elemek helyes összeillesztése után a gyerkőcök 4 külön ábrát kapnak, melyeken a vidám malacok szabadidejüket töltik, szórakoznak és különféle kalandokon esnek át. Gyerek puzzle nagyon könnyen darabjaira bontható és a dobozzában tárolandó. A képkirakós játék nagyon jó hatással van a fantázia, elképzelőerő és manuális készség fejlődésére a gyerekeknél, és egyaránt fejlődik részletekre való odafigyelésük és öszzpontosításuk az elemek összeillesztése közben.

Csomagolásban összesen 4 fajta képkirakót talál - 12, 16, 20, 25 részeseket. Ez a fajta képkirakó a progresszív puzzle-k csoportjába tartozik, hisz alkalmazkodik a gyermek korához, hogy ha nagyobbacska lesz, szintén érdekes legyen számára a játék. Puzzle elemei minőségi kartonlapból készültek, megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak - tehát biztonságosak a gyerekek számára. Egyes elemek nagyobb méretben lettek megalkotva, hogy a képkirakás egyszerűbb legyen a csöppségek számára. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik.

Az Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Válassza ki a legszebb képkirakókat Ön és szerettei szórakoztatására. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.