Puzzle Santa Claus is Coming Educa 500 darabos és Fix ragasztó

Termék leírása

Puzzle gyermekek és felnőttek részére karácsonyi Santa Claus is Coming motívummal a spanyol Educa vállalat műhelyéből nagy örömet szerez a képkirakó szerelmeseinek a repülő Mikulással és csapat rénszarvassal. karácsonyi puzzle idilli karácsonyi hangulatot visz az egész család mindennapjaiba. A csomagolás 500 db puzzle elemet tartalmaz. A puzzle gyermekek vagy felnőttek részére darabjainak megfelelő helyre illesztése egységes képet alkot. A puzzle kiemelt minőségű anyagból készült és megfelel a biztonsági szabványoknak, így nem jelent veszélyt sem gyermekekre, sem felnőttekre. A képkirakó részét képezi a Fix puzzle ragasztó is, melynek köszönhetően az összeillesztett puzzle akár fali képként is jól funkcionálhat. 

Az összerakás után a puzzle újra elemeire bontható és visszahelyezhető a dobozba. A puzzle segítségével ez a játék pozitív hatással van a gyermekek fantáziájára, képzelőerejére, kézügyességére, megfigyelőképességére és koncentrációjára. A puzzle 10 éves kortól ajánlott. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. 

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek48*34 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.