Puzzle Sherlock Esther Gili Educa 1500 darabos és Fix ragasztó 11 évtől

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek Sherlock Esther Gili motívummal a spanyol Educa műhelyéből minden képkirakó rajongót lenyűgöz. Az összeillesztett puzzlen Esther Gili művésznő Sherlock ábrája jelenik meg. A csomagolás 1500 db puzzlet tartalmaz. Az összeillesztett puzzle egy egységes képet alkot. A puzzle kiemelt minőségű anyagból készült és megfelel a biztonsági szabványoknak, így nem jelent veszélyt sem gyermekekre, sem felnőttekre. A csomagolás részét képezi a speciális Fix ragasztó, amely segítségével a puzzle rögzíthető és falra felfüggesztve a szoba éke is lehet.

Az összeillesztett puzzle újra elemeire bontható és visszahelyezhető a dobozba. Képkirakózás kiváló családi időtöltés, de akár baráti társaság is összeülhet kirakózni. A képkirakózás pozitív hatással van a gyermekek fantáziájára, képzelőerejére, kézügyességére, megfigyelőképességére és koncentrációjára. A puzzle 11 éves kortól ajánlott. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. 

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek60*85 cm
A csomagolás méretei43*30*5,5 cm
Puzzle darabszám1500
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.