Puzzle Sunset in Paris Educa 3000 darabos 11 évtől

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek Sunset in Paris lenyűgöz mindenkit, aki Párizs szerelmese. A képkirakó 3000 darabból áll és összeillesztése során a legkitartóbb képkirakó kedvelők is megizzadnak. Puzzle részei összeillesztés után egy egész képet adnak ki. A képkirakó minőségi alapanyagból készült. Az elemek megfelelnek a biztonsági szabványoknak - biztonságosak gyerekek és felnőttek részére egyaránt. Képkirakó nagyszerűen jeleníti meg a párizsi naplementét és az egész légkört a csodaszép városban.

Az egyes puzzle elemek a könnyebb kezelés érdekében nagyobb méretben lettek kialakítva. A kép nagyon jó minőségű, csodaszép színekben pompázik élénk autentikus színekben. Összeillesztett kép újra darabjaira bontható és dobozban tárolhatóak. Puzzle világszerte közkedvelt játék és nagyon jó hatással van a koncentráció fejlődésére. Építése során a gyermek fejleszti a fantáziáját, képzelőerejét és kézügyeszségét, valamint gyakorolja a részletekre való odafigyelést és ӧsszpontosítást. Puzzle megfelelő már 11 éves kortól. A kép nagysága összeillesztés után 120*85 cm, puzzle elemek nagyobb méretűek. Educa főleg képkirakók és oktató játékok gyártására specializálódott.

Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánycsalád
Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek120*85 cm
A csomagolás méretei46*32*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám3000
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.