Puzzle domino és pexeso Peppa Pig Disney Superpack 4in1 Educa

Termék leírása

A SuperPack Peppa Pig Disney 4in1 egy nagyszerű társasjáték a spanyol Educa vállalat műhelyéből. Gyerekjáték 3 éves kortól ajánlott. A társasjátékot a népszerű malacka és társai élete inspirálta. Ez egy nagyszerű szett tele mókával baráti társaság, vagy az egész család részére. A puzzle 2x25 elemből áll, így gyerkőce két képet tud majd összeilleszteni. Társasjáték szett képkirakó, képpárosító játék és dominó nagyon sok mókás pillanatot szerez majd a gyerekek számára. Az ábrák nagyon jó minőségűek és szép színekben pompáznak.

Gyerek puzzle nagyszerű módja a fantázia, logikus gondolkodásmód és memória serkentésére, illetve tökéletes a gyerekek hosszantartó szórakoztatására is. Az összeillesztett képkirakó akár a gyerekszoba fala legszebb éke is lehet, vagy akár újra darabjaira is bontható, hogy később is újra tudja csemetéje illeszteni az elemeket. Gyerekek a társasjátékkal logikus gondolkodásmódjukat, elképzelőerejüket, fantáziájukat és vizuális memóriájukat is fejlesztik.

Educa egy spanyol vállalat, mely puzzle, oktató jellegű játékok és logikus gondolkodásmódot fejlesztő játékok gyártásával foglalkozik. SuperPack Peppa Pig egy minőségi európai termék, mely megfelel minden biztonsági és minőségi előírásnak. Köszönhetően az Educa játékoknak gyermeke mindennap új ismeretekkel gazdagodik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek32*24 cm
A csomagolás méretei41*29*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám25
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.