Puzzle Tanuljuk a színeket Teletubbies Baby Colors Educa 24 hó-tól

Termék leírása

Puzzle Teletubbies Baby Colors legkisebbeknek vastagabb puzzle elemekből áll különféle ábrákkal díszítve a Teletubbies meséből és spanyol Educa vállalat műhelyéből származik. A puzzle összesen 24 részből áll, melyekből 6 kép rakható ki hozzájuk tartozó tárgyakkal megegyező színben - minden kép négy részből áll. A puzzle részeit színes különféle tárgyak ábrája díszíti együtt a Teletubbies valamelyik figurájával, melyeket alap színek különböztetik meg - piros, sárga, zöld, kék, narancssárga és lila. A gyerkőc feladata az elemek összeillesztése szín alapján, hogy a végleges kép csak egy színből álljon.

A képkirakó elemei minőségi alapanyagból készült, mely erős és ellenálló. Az egyes részek úgy lettek kialakítva, hogy azokkal való manipuláció egyszerű legyen a legkisebb gyerkőcök részére is. A puzzle részei összeillesztés után újra elemeire bontható és dobozában tárolható. A Teletubbies Baby Colors puzzle kirakása segít a gyerekeknek iskola előtt már megtanulni, megkülönböztetni egyes színeket, megnevezni azokat és logikusan összeilleszteni. Gyerekek együtt a szülőkkel játékosan tanulják meg az alap dolgokat és készülnek fel az ovodára. 

A Teletubbies Baby Colors képkirakó játékkal való szórakozás fejleszti a gyerekek fantáziáját, képzelőerejét, kézügyességet, finomítja a kicsik részletekre való ӧsszpontosítását. A puzzle Baby Colors 24 hónapos kortól ajánlott. Az Educa fő profilja a puzzle és a készségfejlesztő játékok gyártása. Megfelelnek a legszigorúbb úniós biztonsági szabványoknak. Választékában megtalálható számos csodás képet ábrázoló puzzle felnőttek és gyermekek számára egyaránt, amelyek nem hiányozhatnak az önök gyűjteményéből sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei32*22*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám24 (6x 4 pieces)
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.