Puzzle Travelling kittens Educa 200 darabos 6 évtől

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek a Travelling kittens motívummal mindenki figyelmét leköti. Puzzle ábráján cuki kiscicák jelennek meg utazókofferben, melyek világszerte utaznak és látogatnak meg érdekesebbnél-érdekesebb üdülőhelyeket. A képkirakó csomagban 200 darab puzzle található. A puzzle egyes darabjai minőségi alapanyagból lettek megalkotva, melyek a játék erősségét és tartósságát eredményezik. Megfelel a biztonsági előírásoknak, ami a gyerekjáték legjobb minőségét garantálja.

Puzzle összeillesztés után újra darabjaira szedhető és dobozában tárolható. Képkirakózás nagyon szórakoztató időtöltés az egész család vagy baráti társaság számára. Puzzle népszerű játék az egész világon és nagyon jó hatással van az elképzelőerő, fantázia és finom motorika fejlesztésére. Gyermek játék közben szintén fejleszti koncentrációját és részletekre való odafigyelését. Gyerekekkel vagy szülőkkel való közös kirakózás a szociális készséget is serkenti. Puzzle 6 éves kortól ajánlott. A spanyol Educa vállalat főleg a puzzle és oktató játékok gyártására specializálódott.

Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható  minden korosztály számára, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám200
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.