Puzzle dinoszaurusz Tyrannosaurus Rex 3D Creature Educa hossza 61 cm 82 darabos 6 évtől

Termék leírása

Puzzle dinoszaurusz Tyrannosaurus Rex 3D Creature egy igazán nagyszerű ajándék minden gyerkőc számára már 6 éves kortól, de dínó rajongó felnőttek figyelmét is garantáltan leköti. A csomag 82 minőségi puzzle elemből áll, melyekből kisfiúk és kislányok 3D modell T-rexet tudnak kirakni, mely minden gyerekszobát menőbbé varázsol. Időtlen 3D valósághű dinoszaurusz összeillesztése közben a kicsik garantáltan nem fognak unatkozni és nagy boldogsággal fogják mutogatni a végeredményt szeretteiknek. Méretei az összeillesztett puzzlenak 14*61*25 cm.

Képkirakó összeillesztése aktív formája a szabadidő eltöltésének, melyet akár az egész család együtt is abszolválhat. Képkirakó nagyszerű módja a relaxálásnak, hisz a részletek összeillesztése alatt csak a modell részleteire koncentrálunk. Képkirakó fejleszti az emlékezőképességet, serkenti az elképzelőerőt, fantáziát és odafigyelést a részletekre. Minden egyes sikeres összeillesztett puzzlet követően erősödik a gyerekek egészséges önbizalma. 

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek14*61*25 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.