Puzzle Wild Animal Collage Educa 500 darabos és Fix ragasztó

Termék leírása

Puzzle Wild Animal Collage örömet szerez minden képkirakó rajongónak vadállatok kollázsával. Az egyedi puzzle csomag 500 darabos. Puzzle minőségi alapanyagból készült és összeillesztés után egy képet jelenít meg. Képkirakó megfelel a biztonsági előírásoknak - biztonságos szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A csomaghoz tartozik speciális Fix puzzle ragasztó, így az összeillesztett képkirakó akár falra is akasztható dekorációként.

Puzzle összeillesztés után újra darabjaira szedhető és dobozában tárolható. Képkirakózás nagyon szórakoztató időtöltés az egész család vagy baráti társaság számára. Puzzle népszerű játék az egész világon és nagyon jó hatással van az elképzelőerő és koncentráció fejlesztésére. Puzzle 11 éves kortól ajánlott a gyerkőcöknek, de felnőttek számára is. Az elemek kezelése egyszerű. Educa puzzlek és oktató játékok gyártására specializálódott. Méretei  48*34 cm.

Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt minden korosztály számára, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek48*34 cm
A csomagolás méretei34*24*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám500
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.