Puzzle Wonders of the World Educa 12000 darabos 11 évtől

Termék leírása

Puzzle gyerekeknek és felnőtteknek Wonders of the World motívummal a spanyol Educa műhelyéből minden képkirakó rajongó számára a legjobb ajándék. Az összeillesztett puzzlen csodálatos világtérkép tárul elénk nevezetes emlékművekkel, épületekkel, flórával, faunával és tovább érdekességekkel. A csomagolás 12000 db puzzlet tartalmaz. Az összeillesztett puzzle egy egységes képet alkot. A puzzle kiemelt minőségű anyagból készült és megfelel a biztonsági szabványoknak, így nem jelent veszélyt sem gyermekekre, sem felnőttekre. Méretei a puzzlenek 214*156 cm.

Az összeillesztett puzzle újra elemeire bontható és visszahelyezhető a dobozba. Képkirakózás kiváló családi időtöltés, de akár baráti társaság is összeülhet kirakózni. A képkirakózás pozitív hatással van a gyermekek fantáziájára, képzelőerejére, kézügyességére, megfigyelőképességére és koncentrációjára. A puzzle 11 éves kortól ajánlott. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. 

Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztályoknak ajánlott gyӧnyӧrű képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor11 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek214*156 cm
Puzzle darabszám12000
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.