Kreatív játék Rajzkészlet kivetítővel Miraculous LadyBug Educa 40 diapozitív képpel és ceruzákkal 5 évtől

Termék leírása

Lepje meg csöppségét csodálatos ajándékkal kreatív játék formájában, ami nem más, mint Rajzoló készlet kivetítővel a spanyol Educa vállalat műhelyéből. Kreatív játék minden gyerkőc számára ajánlott, de főleg a kislányok figyelmét köti le már 5 éves kortól, akik szabadidejükben szívesen rajzolnak és színeznek. A kivetítő a népszerű Miraculous LadyBug mesesorozat színeiben és stílusában lett megalkotva, mely világszerte ismert a gyerkőcök körében. A projektoros rajztábla 40 diapozitívvel könnyíti meg és egyszerűsíti le a rajzolást. A dia képek a projektorra fogatva a papírlapra vetíti az ábrát, Így a népszerű álarcos hősnők körvonalai megrajzolása egyszerű és már csak ki kell színezni a remekműveket a csomagba tartozó színes ceruzákkal.

Ez a nagyszerű kreatív játék serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére, rajzolás és színezés közben erősödik a kicsk türelme, hisz gondosan odafigyelve a részletekre rajzolnak, miközben fejlődik szem-kéz koordinációjuk is egyaránt. Rajzolás nagyon jó hatással van a finom motorika fejlődésre, színezés közben a kicsik nyugodtabbak, jobban tudnak koncentrálni, ami nagyon jó tulajdonság a jövőre nézve. Kreatív készlet Educa inspirálóan hat a gyerekekre és ösztönzi őket újabb csodás rajzok készítésére. Elsajátítják a megfelelő rajzolási technikákat és készségeket. Vetítő minőségi műanyagból készült. 

A gazdag kiegészítő készlettel kisfiúk és kislányok hosszú időt fognak hasznosan eltölteni. Az Educa rajzkészlet a legjobb ajándék alkotóvággyal rendelkező gyerkőcök számára, hogy pozitív kapocs alakuljon ki gyerkőc és rajzolás közt. Educa egy spanyol márka, amely képkirakókat, oktató és fejlesztő játékokat gyárt fából és kartonpapírból. Kreatív szett projektorral minőségi európai termék, mely megfelel a szigorú európai szabványoknak. Ne habozzon, és lepje meg gyermekeit eme nagyszerű kreatív készlettel. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helySpanyolország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.