Rajzpad Magic Desk Smoby Rajzolj rá és töröld le 4 tároló résszel és 12 kiegészítővel 24 hó-tól

Termék leírása

Magic Desk rajzpad a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy kiváló és hasznos játék rajzolni és festeni imádó kisfiúk és kislányok részére már 2 éves kortól. Bájos iskolapad rajzfelülettel csodaszép narancssárga-zöld-kék színkombinációban tetszeleg. Rajzpad rajzolj rá és töröld le ügyes táblácskát rejt magában, melyre csöppsége írhat, rajzolhat, ismerkedhet az ábécé-vel, majd törölheti a remekműveket. A rajzpadhoz tartozó 12 kiegészítő közt megtalálható a törölhető filctoll, törlőkendő és kifestő ábrák is. Rajzpad rengeteg lehetőséget kínál kicsiknek a szórakozásra, rajzolás közben kibontakozhat rajztudásuk és még jól is érzik majd magukat közben. 

Rajzlapad robosztus és stabil szerkezettel rendelkezik. A tanulópad 4 darab tárolóhellyel is rendelkezik a kiegészítők tárolására. A legnagyobb rekesz, melyet a munkafelület rejt el, a fontos kreatív eszközök tárolására lett kialakítva. Praktikus iskolapad további tároló részei a munkafelületen kaptak helyet, ahova az éppen használatos segédeszközeit tudja kis művésze elhelyezni. A munkafelület a legkényelmesebb szögben lett kialakítva, hogy a gyerekek rajz és írás gyakorlása közben helyesen és megfelelően férjenek hozzá a táblához. A kényelmes ülőrész lábtartóval kombinálva garantálja a komfortos alkotást és szórakozást és munka közben gyerkőce elsajátítja a helyes testtartást is. 

Iskolapad rajzfelülettel minőségi műanyagból készült, élei lekerekítettek, hogy a kis izgő-mozgó lurkó biztonságban tudjon kreatívkodni. A rajzasztal felülete kellemesen lágy, bársonyos a tapintásra. Iskolapad oktató jelleggel bír, ezen felül ügyes gyermeke játék közben fejleszti elképzelőerejét, képességeit és logikus gondolkodásmódját, melyek a suli előtti időszakban a hasznára válnak. Vidáman díszített tábla ceruza, számok és betűk ábráival elbűvöli a gyerekeket. Méretei 56*57*52 cm, miközben teljes magassága 52 cm. Ez egy kiváló kiegészítő eszköz, mely akár ovódában is megállja a helyét. 

A francia Smoby vállalat, mely a legmegbízhatóbb gyerekjátékókat gyártó vállalatok közé tartozik, magasan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csodálatos dizájnban kivitelezve, amelybe minden gyerkőc az egész világon első látásra beleszeret. A Smoby termékek a gyártás minden egyes fázisában szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ezért is megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Tehát a szülők számára a Smoby márka garancia, hogy egy igazán minőségi és biztonságos játék tulajdonosai lesznek gyermekei.

Jellemzői

  • iskolapad és rajzfelület kombinációja
  • attraktív dizájn
  • elegendő tárolóhely
  • 12 kiegészítővel/filctollak, törlőkendő, ábra szett/
  • minőségi műanyag termék
  • megfelelő 2 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek56*57*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei59*17*69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,9 kg / 4,7 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.