Rajzpad mágnesekkel Little Pupils Desk Smoby kétoldalú táblával és tárolórésszel 80 kiegészítővel

Termék leírása

Rajzpad kétoldalú táblával Little Pupils Desk a francia Smoby vállalat csúcsszuper terméke, melybe minden gyerkőc első pillantásra beleszeret már 3 éves kortól. A rajzpad külcsíne francia dizájnőrök kezemunkája, akik gondosan odafigyelve a gyerekek sokrétű igényeire fejlesztették ki ezt a szuper tanulópadot. Iskolapad része egy kétoldalú tábla, mely az egyik felén hagyományos fekete, melyre krétával lehet csodálatos műveket rajzolni, a másik fele pedig klasszikus fehér tábla, melyre letörölhető filctollal tud kis huncut gyermeke izgalmas műveket alkotni, vagy a mágneses betűkön keresztül ismerkedhet a szavak érdekes világával. A tábla testreszabható, 2 helyzetbe állítható, hogy gyermeke számára kényelmes szögben indulhasson neki az alkotásnak. 

Iskolapad robosztus és stabil szerkezettel rendelkezik, maximálisan kényelmes és biztonságos üldögélést nyújt a kicsiknek köszönhetően az ergonomikus kialakításának. Tartozik hozzá 80 kiegészítő, mely 72 mágneses betűt és számot, 6 színes krétát, törlőkendőt rejt magában. Az oldalsó dobozban a gyermekei a mágneses kiegészítőket tárolhatják. A gyerek iskolapad ügyes tároló résszel is rendelkezik, melyet a kétoldalú tábla rejt el, ahol kis művésze a munka után a filctollait és krétáit tudja tárolni. Iskolapad még egy kisebb tároló résszel lett kialakítva a rajztábla felett, ahova az éppen szükséges segédeszközöket tudja kis művésze elhelyezni.

Gyermek iskolapad kétoldalú táblával minőségi műanyagból készült, élei finoman lekerekítettek, hogy örökmozgó csemetéje alkotás közben a legnagyobb biztonságban legyen. A műanyag nagyon kellemes élményt nyújt a tapintásra, gyermeke szívvel-lélekkel fedezheti fel magában rejlő kreativitást. Iskolapad kiváló játék, mely oktató jelleggel bír, amely által fejlődik gyermeke elképzelőereje, kézügyessége és logikus gondolkodásmódja, aminek minden szülő hálás lehet. Rajzolás közben szintén fejlődik a kicsik finom motorikája, erősödik felelősségtudatuk és rendszeretetük. Teljes méretei az iskolapadnak 69*57*58 cm. 

A francia Smoby vállalat, mely a legmegbízhatóbb gyerekjátékókat gyártó vállalatok közé tartozik, magasan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csodálatos dizájnban kivitelezve, amelybe minden gyerkőc az egész világon első látásra beleszeret. A Smoby termékek a gyártás minden egyes fázisában szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ezért is megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Tehát a szülők számára a Smoby márka garancia, hogy egy igazán minőségi és biztonságos játék tulajdonosai lesznek gyermekei.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*57*58 cm
Termék magassága69 cm
A csomagolás méretei69*22*58 cm
Teljes hosszúság58 cm
MágnesesIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,7 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.