Rajzpad Magic Desk Smoby Rajzolj rá és töröld le tárolórésszel és kiegészítőkkel 2 évtől rózsaszín

Termék leírása

Magic Desk rajzpad gyerekeknek a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy kiváló és hasznos játék gyerkőcök, de főleg kislányok részére már 2 éves kortól. Bájos iskolapad rajzfelülettel csodaszép rózsaszín-zöld-kék színkombinációban tündököl. Rajzpad rajzolj rá és töröld le ügyes táblácskát rejt magában, melyre kis hercegnője írhat, rajzolhat, majd törölheti a remekműveket. A rajzpadhoz tartozó letörölhető filctoll és törlőkendő megkönnyíti majd a kicsik munkáját. Rajzpad rengeteg lehetőséget kínál kicsiknek a szórakozásra, rajzolás közben kibontakozhat rajztudásuk köszönhetően a kispadhoz tartozó ábráknak.

Rajzlapad robosztus és stabil szerkezettel rendelkezik. A tanulópad ügyes tárolóhellyel is rendelkezik, melyet a munkafelület rejt el, ahol kis művésze a fontos kreatív eszközeit tudja tárolni. Praktikus iskolapad még egy kisebb tároló résszel lett kialakítva a munkafelület felett, ahova az éppen használatos segédeszközeit tudja kis művésze elhelyezni. A munkafelület a legkényelmesebb szögben lett kialakítva, hogy a gyerekek rajz és írás gyakorlása közben helyesen és megfelelően férjenek hozzá a táblához. A kényelmes ülőrész lábtartóval kombinálva garantálja a komfortos alkotást és szórakozást.

Iskolapad rajzfelülettel minőségi műanyagból készült, élei lekerekítettek, hogy a kis izgő-mozgó lurkó biztonságban tudjon kreatívkodni. A rajzasztal felülete kellemesen lágy, bársonyos a tapintásra. Iskolapad oktató jelleggel bír, ezen felül ügyes gyermeke játék közben fejleszti elképzelőerejét, képességeit és logikus gondolkodásmódját, melyek suli előtti időszakban a hasznára válnak. Ezen felül gyerkőcében már korai fázisban elmélyül a helyes testtartás a rajzasztalnak köszönhetően. Méretei 56*57*52 cm, miközben teljes magassága 52 cm.

A francia Smoby vállalat, mely a legmegbízhatóbb gyerekjátékókat gyártó vállalatok közé tartozik, magasan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csodálatos dizájnban kivitelezve, amelybe minden gyerkőc az egész világon első látásra beleszeret. A Smoby termékek a gyártás minden egyes fázisában szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ezért is megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Tehát a szülők számára a Smoby márka garancia, hogy egy igazán minőségi és biztonságos játék tulajdonosai lesznek gyermekei.

Jellemzői

  • iskolapad és rajzfelület kombinációja
  • attraktív dizájn
  • elegendő tárolóhely
  • minőségi műanyag termék
  • praktikus 3 darab kiegészítővel
  • megfelelő 2 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek56*57*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei59*17*69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,98 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.