Reggeliző szett kenyérpirítóval Tefal Breakfast Set Smoby kávéfőzővel csészékkel és kiskanalakkal

Termék leírása

Tefal Breakfast reggeliző szett kenyérpirítóval a Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A valódi Tefal készülékek műanyag másolatai segítségével a gyerkőcök reggelihez ropogós pirítóst és ízletes kávét készíthetnek. A kenyérpirítóba helyezett 2 pirítós néhány másodperc alatt kiugranak a készülékből. A kávéfőzővel, amely kiemelhető víztaroló részből és kávéfilterből áll, a gyerekek játszva megtanulják a kávé készítését. Elég vizet önteni a víztárolóban, megnyomni a gombot és figyelni, ahogy a víz a kancsóba csöpög. A modern dizájnnal ellátott készlethez 2 csésze és 2 kiskanál is tartozik.

A luxus kivitelezésű fekete reggelizőkészlet serkenti a gyerekek fantáziáját és kreativitását, játék közben a kicsik különféle történeteket, valamint reggelizési és étkezési módokat találhatnak ki maguknak és szeretteiknek. A szerepjátékok segítségével közelebb kerülnek a felnőttek világához, megtanulnak felelősségtudatosabban viselkedni, fejlődik finom motorikájuk, logikai gondolkodásuk. Az élethű játékok több gyermek szórakozását teszik lehetővé, ezáltal hozzájárulnak a kommunikációs készségek gyakorlásához és szociális kapcsolatok kialakításához, erősítéséhez.

A Smoby francia gyártó évtizedek óta elsőosztályú játékokat kínál. A Smoby termékek alapanyaga erős és ellenálló, mégis kellemes, bársonyos tapintású. Színkivitelezésük első látásra elnyeri a legkisebbek tetszését és ösztönzően hat a fantáziára, képzelőerőre. A gyártási folyamat minden egyes szakasza szigorúan ellenőrzött, ennek eredményeként a végtermékek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is megfelelnek. A Smoby a francia minőség, eredeti dizájn és egyedi termékek megtestesítője.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei17*13*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,4 kg
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.