Interaktív Robot 1,2,3 Smart Smoby Bújócskázzunk és Kövess engem! mozgásérzékelővel 18 hó-tól (angol, francia, német)

Termék leírása

Az 1,2,3 Smart interaktív robot a francia Smoby gyártó műhelyéből gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. Mozgásérzékelővel van ellátva és 2 üzemmóddal rendelkezik. A robotikus játék kerekeken mozog és hangos utasításokkal kommunikál a gyerekekkel. A színes játék minőségi és ellenálló műanyagból készült és hang- és fényeffektjeivel pompás szórakozást biztosít a gyerekek számára. A termék angol, francia és német nyelven szólal meg. 

Üzemmódok

  • 1,2,3 Indulj! – a robot kezeivel eltakarja a szemeit, számol háromig és addig a gyerkőc feltünés nélkül megpróbál közel kerülni hozzá és megnyomni a robot fején lévő gombot. Ha megmozdul, vissza megy a start vonalra. A játék türelemre, összpontosításra és gyors reakcióra tanít.
  • Kövess engem! – a mozgás üzemmód során a gyermek utasításokat kap, a robot különböző mozdulatokat végez és a gyermek feladata ezeket megismételni. A robot 360° körben tud fordulni, nagyon mozgékony, előre és hátra lépked és körbe-körbe forog, miközben villog. A gyermek a mozdulatok ismétlésével az egész testét megmozgatja.

A játék fejleszti a motorikus készségeket, összpontosítást, figyelmet. A robot magassága 26 cm, méretei 20*15*26 cm. Nagyon helytakarékos, egyszerűen szállítható, így a gyermek akár vendégségbe is magával viheti. A robot 4 x AA/LR6 elemmel működik (nem a csomag része). A Smoby Smart új kiadást megtestesítő játékok az intelligens játékok közé tatoznak, amelyek innovatív módon járulnak hozzá a gyermek sokoldalú fejlődéséhez.

A neves francia Smoby márka több évtizede minőségi és tartós játékokat gyárt, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak. Egyedi dizájnjuk a francia tökéletesség, sárm és szépérzék jeleit viseli. A fokozott biztonságosság érdekében a játékok élei lekerekítettek.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek20*15*26 cm
Termék magassága26 cm
A csomagolás méretei24*18*30 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,29 kg
NoteBattery: 4 x AA/LR6 not included
Színsárga
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...