Távirányítós robot My First Robot Kiddieland hanggal és fénnyel 18 hó-tól

Termék leírása

Távirányítós robot My First Robot a Kiddieland vállalat műhelyéből egy menő elektronikus játék, mely megfelelő gyerekeknek már 18 hónapos kortól. Robot egyedi piros külcsínben rengeteg hang és fényfunkcióval szórakoztatja majd csemetéjét, így garantált, hogy szerelem lesz első látásra ez a csúcsszuper játék. Távirányítós játék, minden oldalra mozdítható, tancol, hanot ad ki, villogó arca színváltós. Ezzel a nagyszerű játékkal gyerkőce hosszú ideig fog játszadozni. 

A robot nagyszerű segítség a logikus gondolkodásmód, koncentráció és motorikus képességek fejlesztésében. Ezzel a többfunkciós játékkal több gyerkőc is játszhat közösen. A robot teste tartós műanyagból készült. Áthelyezése egyszerű, gyerekek magukkal vihetik, bármerre is indulnak útnak. Robottal való mókázás során fejlődik a fantázia és elképzelőerő is egyaránt. Robot 4xAA/LR6 elemekre működik, melyek a csomag részét képezik. 

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 4 x AA/LR6 included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.