Interaktív Robot TIC Smart Smoby 3 készségfejlesztő játékkal 12 hó-tól (angol, francia, német)

Termék leírása

Interaktív robot TIC Smart a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán modern elektronikus gyerekjáték, mely 12 hónapos kortól ajánlott a kicsiknek. Játék robot egyedi francia külcsínben és csodálatos színkivitelezésben rengeteg világító és hangfunkcióval megspékelve szórakoztatja majd csemetéjét. Gyermeke első pillantásra beleszeret a játékba. A gyerekek játék közben fejlesztik kognitiv es motorikus készségeiket, miközben az egyes játékvariáciok segítségével letesztelhetik képességeiket. Ezzel a menő robottal mindig élmény lesz játszani. A termék angol, francia és német nyelveken szólal meg. 

Játékvariációk:

  • testrészek felismerése és megfelelő helyre helyezésük az utasítások alapján (fej, kezek, lábak, has)
  • színfelismerés és társítás (kék, zöld, narancs, fehér)
  • táncos üzemmód (különböző dallamokat játszik, ritmusra mozgatja a fejét és motiválja a gyereket a táncra)

Intelligens játék az érintésérzékelőknek köszönhetően felismeri a gyermek válaszait és hangos visszajelzést ad attól függően, hogy a válasz helyes vagy sem. Így játékos módon fejlődik a kicsik logikus gondolkodása, koncentrációja és egyben motorikus képességeik is. Ezzel a többfunkciós játékkal egyszerre több gyerkőc is játszhat közösen, sosem fogják megunni. A játék teste tartós műanyagból készült, miközben a karok és a fogantyú puha elasztomerből lett megalkotva. Ennek fényében hordozása könnyed, szülők magukkal vihetik akár kirándulásokra is, hogy csemetéjük sose unatkozzon. A játék robot 3xAA/LR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. 

Smoby egy francia neves játékgyártó vállalat, mely minőségi és tartós termékeivel halmozza el a piacot, melyek teljesen megfelelnek az európai szabványoknak. A gyerekjátékok nem csupán minőségiek, de attraktív és modern francia külcsínben pompáznak, ezért is nyerik el a gyerekek tetszését világszerte. Játék robot érdekes funkciókkal egy időtlen és stílusos elektronikus gyerekjáték, mely többrétűen hat a kicsik fejlődésére. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek16*12*28 cm
Termék magassága28 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,7 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.