Háromkerekű roller & bébitaxi 2in1 Smoby magasságilag állítható kormánnyal kék 18 hó-tól

Termék leírása

Gyermek háromkerekű roller és bébitaxi 2in1 Smoby egy igazán időfeletti járgány minden gyerkőc részére 18 hónapos kortól, mely egyszerű mozdulattal bébitaxiból rollerré alakítható. Roller-bébitaxi attraktív kékes-zöld színkombinációban pompázik és egyedi francia dizájnban lett kivitelezve. Háromkerekű járgány a teljes fémszerkezetének és stabil háromkerekű kialakításának köszönhetően minden virgonc gyerkőc figyelmét azonnal elnyeri.

Roller és bébitaxi együtt növekszik a gyerkőcökkel köszönhetően a magasságilag állítható kormánynak. A 18 hónapos csöppségek a járgányt kényelmes bébitaxiként használják, melynek kormánya 53 cm, 24 hónapos kortól pedig rollerként tudják már kihasználni maximális 63 cm magasságú kormánnyal. Szülők egy pillanat alatt a bébitaxiból rollert tudnak varázsolni köszönhetően a szabadalmazott rendszernek, mely szerszám igénybe vétele nélkül is megoldható. A roller gumikerekei halk és megbízható gurulást biztosítanak a kicsiknek, borulás elleni védelemmel lettek kialakítva és sárvédővel felszerelve. A roller csúszásmentes fogantyúi a kormányon magabiztos és biztonságos haladást biztosítanak a gyerkőcöknek. Roller és bébitaxi egyben nagyon jó hatással van az izomzat erősítésére és a kis lurkók több időt is töltenek általa a szabadban a friss levegőn. Ezen felül nagyon jó hatással van az odafigyelés és reflexek fejlődésére is egyaránt. Rollerezés közben ajánlott a védőfelszerelés, mégpedig térd és könyökvédők illetve a sisak használata.

Méretei a gyermek rollernek 68*30*63 cm (kormány magassága 63 cm) és méretei a bébitaxinak 60*30*53 cm (kormány magassága 53 cm és ülés magassága 27 cm). A multifunkciós járgány teherbírása 20 kg. A közlekedési eszköz súlya 2,8 kg. Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek60*30*62 cm
Termék magassága62 cm
A csomagolás méretei16*52*33 cm
Teljes hosszúság60 cm
Tolókar magassága53 / 63 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,8 kg
Maximum terhelés20 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek