Roller&bébitaxi Reversible Switch 2in1 Scooter Smoby háromkerekű halk haladással a kar magassága 53/63 cm teherbírása 20 kg 18 hó-tól

Termék leírása

Roller és bébitaxi 2in1 Scooter a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán csúcsszuper járgány minden kisfiú és kislány részére 18 hónapos kortól, mely egyszerű mozdulattal bébitaxiból rollerré alakítható. Roller-bébitaxi attraktív szürke színben pompázik és egyedi francia dizájnban lett kivitelezve. Többfunkciós roller a teljes fémszerkezetének és stabil háromkerekű kialakításának köszönhetően minden virgonc gyerkőc figyelmét azonnal elnyeri. Roller és bébitaxi együtt növekszik majd csöppségével, így éveken keresztül nagy kedvenc lesz.

A 18 hónapos csöppségek a járgányt kényelmes bébitaxiként használják, melynek kormánya 53 cm, 24 hónapos kortól pedig rollerként tudják már kihasználni maximális 63 cm magasságú kormánnyal. Szülők egy pillanat alatt a bébitaxiból rollert tudnak varázsolni köszönhetően a szabadalmazott rendszernek, mely szerszám igénybe vétele nélkül is megoldható. A roller gumikerekei halk és megbízható gurulást biztosítanak a kicsiknek, borulás elleni védelemmel lettek kialakítva és sárvédővel felszerelve. A roller csúszásmentes fogantyúi a kormányon magabiztos és biztonságos haladást biztosítanak a gyerkőcöknek. Roller és bébitaxi egyben nagyon jó hatással van az izomzat erősítésére és a kis lurkók több időt is töltenek általa a szabadban a friss levegőn. Ezen felül nagyon jó hatással van az odafigyelés és reflexek fejlődésére is egyaránt. Rollerezés közben ajánlott a védőfelszerelés, mégpedig térd és könyökvédők illetve a sisak használata.

Méretei a gyermek rollernek 60*30*63 cm (kormány max. magassága 63 cm). A multifunkciós járgány teherbírása 20 kg. Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek60*30*63 cm
Termék magassága63 cm
A csomagolás méretei16*52*33 cm
Teljes hosszúság60 cm
Tolókar magassága53 / 63 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,86 kg
Maximum terhelés20 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.