Háromkerekű roller & bébitaxi 2in1 Smoby magasságilag állítható kormánnyal rózsaszín 18 hó-tól

Termék leírása

Gyermek háromkerekű roller és bébitaxi 2in1 Smoby egy igazán időfeletti járgány minden gyerkőc részére, de főleg kislányonak ajánlott 18 hónapos kortól, mely egyszerű mozdulattal bébitaxiból rollerré alakítható. Roller-bébitaxi attraktív kékes-rózsaszín színkombinációban tündököl és egyedi francia dizájnban lett kivitelezve. Háromkerekű járgány a teljes fémszerkezetének és stabil háromkerekű kialakításának köszönhetően minden virgonc gyerkőc figyelmét azonnal elnyeri.

Roller és bébitaxi együtt növekszik majd kis hercegnőjével köszönhetően a magasságilag állítható kormánynak. A 18 hónapos csöppségek a járgányt kényelmes bébitaxiként használják, melynek kormánya 53 cm, 24 hónapos kortól pedig rollerként tudják már kihasználni maximális 63 cm magasságú kormánnyal. Szülők egy pillanat alatt a bébitaxiból rollert tudnak varázsolni köszönhetően a szabadalmazott rendszernek, mely szerszám igénybe vétele nélkül is megoldható. A roller gumikerekei halk és megbízható gurulást biztosítanak a kicsiknek, borulás elleni védelemmel lettek kialakítva és sárvédővel felszerelve. A roller csúszásmentes fogantyúi a kormányon magabiztos és biztonságos haladást biztosítanak a gyerkőcöknek. Roller és bébitaxi egyben nagyon jó hatással van az izomzat erősítésére és a kis lurkók több időt is töltenek általa a szabadban a friss levegőn. Ezen felül nagyon jó hatással van az odafigyelés és reflexek fejlődésére is egyaránt. Rollerezés közben ajánlott a védőfelszerelés, mégpedig térd és könyökvédők illetve a sisak használata.

Méretei a gyermek rollernek 68*30*63 cm (kormány magassága 63 cm) és méretei a bébitaxinak 60*30*53 cm (kormány magassága 53 cm és ülés magassága 27 cm). A multifunkciós járgány teherbírása 20 kg. A közlekedési eszköz súlya 2,8 kg. Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek60*30*62 cm
Termék magassága62 cm
A csomagolás méretei16*52*33 cm
Teljes hosszúság60 cm
Tolókar magassága53 / 63 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,8 kg
Maximum terhelés20 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.