Roller Ben 10 Mondo ABEC 5 kétkerekű

Termék leírása

Gyermek roller Ben 10 mesemotívummal díszítve a Mondo vállalat műhelyéből egy nagyszerű kétkerekű roller minden gyerkőc részére, de főleg kisfiúknak 3 éves kortól. Roller szilárd fémszerkezettel és könnyű alumínium vázzal rendelkezik. Nagyon szép kék-zöld színkombinációban pompázik és a hősies Ben ábrájával van díszítve, akinek kalandjait gyerekek vilégszerte követik nagy figyelemmel. A kétkerekű roller kerekei minőséges ftalátmentes PVC anyagból készültek. A kormány markolatai a gyermek kezecskék számára puhák és kellemes tapintásúak. A roller kormánymagassága egyszerű módon maximum 82 cm-ig állítható. Hossza 65 cm és szélessége 10 cm. Roller hátsó kerekén lábfék található, fellépője csúszásmentes.

Roller teherbírása 50 kg. Rollerezni nem csupán szórakoztató, de nagyon jó hatással van az egészséges mozgás kitöltésére is. Rollerezés közben erősödik a gyerekek izomzata és motorikus képességei, garantáltan megszeretik a mozgást és sportolást egyaránt. A roller egyik legfontosabb elemei az ABEC csapágyak. A Mondo gyerek roller magas minőségű a minősítési skála 5 szintjének megfelelő ABEC5 csapágyakkal rendelkezik. Ez a minőség garantálja az alacsony súrlódásnak kӧszӧnhető zӧkkenőmentes gӧrdülést, a kerekek egyidejű forgását és a roller teljesen csendes műkӧdését. A kerekek átmérője 12 cm és az elhasználásuk után könnyedén újra cserélhetőek.

Roller előnye alacsony súlya, kirándulásokra és kiruccanásokra könnyen magukkal vihetik a csöppségek. Mondo egy neves olasz játékgyártó vállalat, amely minőségi termékeket gyárt gumiból, habszivacsból és PVC-ből. Mondo hivatalos gyártója szerzői joggal elleátott termékeknek népszerű mesékkel, sorozatokkal és filmekkel díszítve, és ide tartozik a Ben 10 mese is. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés, elsősorban a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata, melyek szintén megtalálhatóak kínálatunkban. A fellépő rész csúszásmentes a még magasabb védelem érdekében. Roller teljes magassága 82 cm.

Doprava 59
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Italy
Méretek65*82*10 cm
A csomagolás méretei60*11*22 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Maximum terhelés50 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek