Roller háromkerekű Cars 3 Wheels Scooter Smoby magasságilag állítható és csúszásmentes kerekek

Termék leírása

Háromkerekű roller egy igazán kiváló közlekedési eszköz a francia Smoby vállalat műhelyéből gyerekek részére már 3 éves kortól. A roller csodaszép piros-sárga színkombinációban pompázik és a kormányról a népszerű McQueen versenyautó köszön vissza a Verdák(Cars) meséből. A háromkerekű roller kiváló minőségű, teljes fémszerkezettel és stabil háromkerekű rendszerrel van felszerelve, hogy a kis versenyzők számára a haladás teljesen biztonságos legyen menő rollerjükön. 

A kerekek védettek a sérülésekkel szemben, de szükség esetén könnyedén leszerelhetőek és cserélhetőek. A kormány maximálisan 70 cm magasságig állítható, a roller teljes méretei 55*32*70 cm. A menő járgány együtt növekszik csöppségével, alkalmazkodik igényeihez, így hosszabb idő után sem fogja megunni. Modern háromkerekű roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kis lurkóját ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel. Roller teherbírása 20 kg. 

A rollernak köszönhetően a gyermekek megtanulják megtartani az egyensúlyukat és fejlesztik mozgási készségeiket. A roller segíti a végtagok izmainak erősödését és nem utolsó sorban a csöppségek friss levegőn tölthetik a szabadidejüket. Ugyanakkor a gyerekeket felkészíti az odafigyelésre és a reflexeik fejlesztésére. Rollerezés közben ajánlott az olyan védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd, csukló, és könyökvédők. Roller helytakarékos, könnyen kezelhető. Gyerkőcének nem kell már aggódnia az úttest egyeletlenségétől sem, mivel a halk és megbízható csúszásmentes gumikerekek biztonságos rollerezést biztosítanak. A rollerezést még élvezetesebbé teszik a csúcsminőségű csúszásmentes markolat, így gyerkőce kétségkívül élvezheti majd a kalandtúra minden percét. 

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága70 cm
Állítható magasságIgen
Tömeg2,4 kg
Színmodrá,červená
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.