Roller Disney Hercegnők Smoby kétkerekű, ӧsszecsukható és állítható kormánnyal 5 évtől

Termék leírása

Kétkerekű roller Smoby a közkedvelt Disney  Hercegnők mese dizájnban a legmegfelelőbb közlekedési eszköz kis hercegnője számára. Mesés roller főleg kislányoknak ajánlott 5 éves kortól. A csúszásmentes kormány bársonyos a tapintásra. Mesés motívum, modern rózsaszín színkivitelezés, egyszerű összecsukhatóság utazások alkalmadtán, ez mind előnyére válik a gyerek Smoby rollernek. Gyerek kétkerekű roller könnyű, a suhanás rajta egyszerű és kényelmes. Kerekek védve vannak a sérülés ellen és szükség esetén egyszerű eltávolításuk és cseréjük. 

A roller kormánya magasságilag állítható, így teljes mértékben alkalmazkodik a gyerek igényeihez. A kormány három magassági fokozatban állítható. Roller egyszerű módon összecsukható a felére és könnyen elpakolható kirándulások alkalmadtán. Gyerekek azonnal beleszeretnek a rollerezésbe, hisz mindig élvezetes móka számukra és nem utolsó sorban megfelelő módja az aktív szabadidő eltöltésére. Ezen felül a rolleren keresztül a gyerek elsajátítja az egyensúlyérzék megtartását, fejleszti mozgáskészségét és motorikus képességeit. Roller erősíti a végtagok izomzatát és még több időt töltenek a gyerkőcök a friss levegőn. Nem utolsó sorban megfelő formája az észlelés és reflexek fejlesztésére. 

Rollerezés alatt ajánlott a védőfelszerelés használata: térd-, könyök és csuklóvédők, illetve védősisak is elengedhetetlen. Roller teherbírása 50 kg. A francia Smoby vállalat eredeti, biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik bársonyos műanyagból. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekek mindig biztonságban legyenek és védve legyenek a sérülések ellen. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor5 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek70*32*83 cm
Termék magassága83 cm
A csomagolás méretei65*32*46 cm
Teljes hosszúság70 cm
Tolókar magasságamax 83 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,14 kg
Maximum terhelés50 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek