Roller Disney Hercegnők Twist&Roll Smoby oldalra kormányozható

Termék leírása

Gyerek roller Disney Hercegnők háromkerekű roller a Smoby vállalat műhelyéből, amely mindig gondol a gyerekek biztonságára és egyben szórakoztatásukra is. Smoby roller két elülső kereke a kormánnyal irányítható. Csöppségének stabil, de szórakoztató haladást biztosít köszönhetően a két első keréknek. Ez egy ellenálló roller fém kormánnyal csúszásmentes fogantytúkkal. A csúszásmentes felület a fellépőn is visszaköszön, hogy a gyerek stabilan és biztonságosan álljon a rolleren. A roller hátsó részén lábfék található a nagyobb biztonság érdekében. 

Gyerekek azonnal beleszeretnek a rollerezésbe, hisz mindig élvezetes móka számukra és nem utolsó sorban megfelelő módja az aktív szabadidő eltöltésére. Roller erősíti a lábizmokat és a gyerekek a rolleren keresztül szívesebben fognak tölteni több időt a friss levegőn. Nem utolsó sorban megfelő formája az észlelés és reflexek fejlesztésére. Az elforgatható kormányzás, miközben az elülső kerekek forognak el, nagyon érdekes a gyerkőcök számára. Így a rollerezés még izgalmasabb számukra. Hercegnők roller nagyszerű első roller gyerekek számára, akik még csak most ismerkednek a rollerezéssel és manőverezéssel. A roller szép színes kivitelezése serkenti a gyerekek fantáziáját is. 

Roller Disney Hercegnők gyengéd mesés színben megfelelő 3 éves kortól. Rollerezés alatt ajánlott a védőfelszerelés használata: térd-, könyök és csuklóvédők, illetve védősisak is elengedhetetlen. Roller teherbírása 20 kg. Smoby egy neves francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. 

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek56*23*68 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2 kg
Maximum terhelés20 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...